Cégünkről

A KF Service Solutions – Kamion Fényező Kft.

A KF Service Solutions – Kamion Fényező Kft. 2000 -ben alakult magyar tulajdonú cég.

Szolgáltatásaink:

A megrendelői igényekhez igazodva vállaljuk bármilyen típusú autóbusz, személygépjármű és tehergépjármű beszerzését, valamint a beszerzett eszközök magyarországi forgalomba helyezéséhez szükséges eljárások lebonyolítását és az eszközök Megrendelő által elvárt műszaki és esztétikai felkészítését.

 

Autóbusz, személygépjármű és tehergépjármű javítás, fényezés, karbantartás

Cégünk vállalja autóbuszok, személygépjárművek, tehergépjárművek javítását, időszakos szervizelését, esztétikai javítását korszerű technikák és technológiák alkalmazásával.

Karosszéria lakatos üzletágunknál minden típusú és kategóriájú jármű karosszéria javítását, felújítását és átalakítását is elvégezzük, biztosítói kárrendezési előírások vagy egyedi ügyfél megrendelések alapján.

Fényezőműhelyünk 20 méter hosszú fényezőkamrával és a hozzá tartozó előkészítő területtel rendelkezik így alkalmas a gyári technológiai előírások szerinti fényezés megvalósítására extra méretű járművek esetében is.

A fényezéshez kiemelkedő minőségű MILLACO és SPIES HECKER ipari festékeket használunk.  Egyedi megrendelésre különleges designfényezések elvégzést is vállaljuk.

Beszállító partnereink segítségével a gyári színeket, valamint az egyedi színbeállításokat társaságunk részére colorisztikában professzionális, nagy tapasztalattal rendelkező elismert szakemberek végzik.

Az általunk végezett munkákra teljes körű garanciát, jótállást vállalunk.

 

Gépjárművek felújítása, egyedi gépjárművek építése

Társaságunk vállalja bármilyen típusú jármű igény szerinti részleges, illetve teljes felújítását, átépítését a Megrendeléstől a kulcsátadásig történő teljes körű minőségi kivitelezésével.  

 

KF Minibusz

Cégcsoportunk az egyedi igényeknek megfelelően, minden ügyfelünk számára személyre szabottan készíti el minibuszát. Az átépítések a megrendelés és a hatályos jogszabályok figyelembevételével készülnek el. A mini, kialakításához zárt áruszállító alapjárműveket használunk fel. A hazai kínálatból rendelkezésre álló alapjárművekből – az autóbuszos személyszállítók tapasztalatait figyelembe véve – a magas műszaki színvonalat képviselő Mercedes-Benz és Volkswagen különböző típusait (Sprinter, , Crafter, Transporter, Master) használjuk az autóbuszok kialakításához

 

Műszaki vizsgáztatás

Telephelyünkön a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt vizsgálóállomást működtetünk.  Ügyfeleink megelégedésére az összes járműkategóriában a személygépjárművektől az autóbuszokig tudunk hatósági vizsgát és eredetiség ellenőrzést végezni, átlag

20 – 25 jármű felkészítését és vizsgáztatást látjuk el naponta.

 

Busz, kamion, teher és személygépjármű mosó

Telephelyünkön buszok, kamionok, teher és személygépjárművek mosására alkalmas 3,7 m magas és közúti forgalomnak megfelelő szélességű (2,5 m széles) mosót üzemeltetünk.

 

Központi telephelyünk, Székhelyünk bemutatása

Megrendelőink igényeit és munkánk minőségét is kiszolgáló európai színvonalú és felszereltségű százhalombattai telephelyünket 2007 őszén nyitottuk.

Cégünk saját tulajdonában lévő, Százhalombattán az M6-os autópálya és a 6-os számú főút mellett található, autópálya felhajtási lehetőséggel rendelkező megközelítőleg 19.000 m2 alapterületű telephelyén végzi tevékenységét. Az ingatlanon mindösszesen 2416 m2 önálló műszaki vizsgálóállomással rendelkező jármű szerelőcsarnokban, valamint lakatos és fényező csarnokban végzi autóbuszok, személy és tehergépjárművek, és egyéb járművek és eszközök műszaki üzemeltetését, karbantartását, javítását, fényezését és vizsgáztatását, teljes körű felkészítését megrendelőink részére.

 

További telephelyeink

Központi telephelyünk mellett tevékenységünket a Megrendelői igényekhez földrajzilag igazodva, további folyamatosan bővülő telephelyek bevonásával tudjuk ellátni. Az alábbiakban felsorolt telephelyeinken rendelkezünk a feladat ellátáshoz szükséges alapterületű szerelő, karbantartó területtel, csarnokokkal, valamint irodákkal és a tevékenység ellátásához szükséges infrastruktúrával és humánerőforrással. A vállalatcsoportunk tervezett célkitűzése további országrészek, területek ellátásra alkalmas újabb telephelyek létrehozása.

 

Telephelyeink felsorolása

                             

Százhalombatta központ 2440 Százhalombatta Benta major 2982/8.
Dunakeszi Repülőtéri út 1.
Szigetszentmiklós 2310 ÁTI-Sziget Ipari Park

 

Munkavégzésünk során kiemelt figyelmet szentelünk környezetünk védelmére, a folyamatosan változó jogi és egyéb követelményeknek való megfelelésre és munkatársaink mentális és szakmai felkészítésére, hiszen kitűzött céljaink elérésére csak jól képzett, innovatív megoldásokra képes munkatársainkkal és vezetőinkkel együtt lehetünk képesek.

 

Reméljük Társaságunk bemutatása elnyerte a tetszését és hamarosan Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!